Hools'World
--> Register - No E-Mail Confirmation Needed <--

Welcome on Hools'World Forum.

This a place where Hooligans and Ultras around the world can share information, expierence and media such as pictures and videos.

Register and take a look at our hooligan network, and share your expierences with the members.

Hools'World

Football Hooligans & Ultras Forum
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Strucno prevodjenje tekstova, skripte i izrada sajtova

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
qwert123

avatar

Male
Number of posts : 1
Age : 62
Location : Belgrade
Favorite Team : Barcelona
Points : 3
Reputation : 0
Registration date : 2011-06-16

PostSubject: Strucno prevodjenje tekstova, skripte i izrada sajtova   Thu 16 Jun 2011, 10:08

Gotovi seminarski, maturski, maturalni i diplomski radovi iz raznih oblasti, lektire , puškice, tutorijali, referati, je specijalizovan tim za usluge visokokvalitetnog pisanja, istraživanja i obradu teksta za kompletan region Balkana.

Takođe, na sajtu pronađite i tutorijale, referate, primere radova, prepričane lektire, vesti, čitaonicu... Na ovom sajtu ste u prilici pronaći preko 10000 radova iz raznih oblasti: ekonomija (menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, ...), informatika (internet, informacione tehnologije, softver, hardver, operativni sistemi, baze podataka, programiranje, informacioni sistemi, računarske mreže, ...), biologija i ekologija, filozofija, istorija, geografija, fizika, hemija, književnost, matematika, likovno, psihologija, sociologija, ostali predmeti (politika, saobracaj, mašinstvo, sport, muzika, arhitektura, pravo, ustav, medicina, engleski jezik, ...).

Uspostavljanjem ovog projekta, zadovoljila se i veoma prisutna potreba za specijalizovanim timom, koji će na studente i omladinu pravovremeno i adekvatno delovati u edukativnom i pozitivno usmeravajućem pravcu, ali i predstavljati efikasnu podršku u pisanju sopstvenih radova. U cilju pružanja što kvalitetnijeg sadržaja radova, okupljen je odabrani tim, sastavljen od iskusnih stručnjaka iz raličitih oblasti, čiji je cilj da autorskim pristupom i prepoznatljivim stilom izrađuju i istražuju najrazličitije oblasti i afirmišu slučajeve iz prakse.

Za sada posedujemo gotove radove iz oblasti prava, ekonomije, ekonomike preduzeća, javnih finansija, spoljnotrgovinskog poslovanja, informatike, programiranja, matematike, fizike, hemije, biologije, ekologije, menadžmenta, astronomije, carine, špedicije, poreskog sistema, javne uprave, računovodstva...., a uskoro ćemo se proširiti i na ostale oblasti. Inače, izrada maturskih, seminarskih, diplomskih radova po želji je naša primarna opcija. Nakon što aplicirate za određeni rad, dobićete odgovor najkasnije za 24h.

TIM VRHUNSKIH PREVODILACA PREVODI ZA VAS SA I NA SLEDECE JEZIKE:
ENGLESKI, FRANCUSKI, SPANSKI, NEMACKI, ITALIJANSKI.. po najpovoljnijim cenama. Prevodimo tekstove iz svih oblasti. Svaki prevod se kuca rucno bez upotrebe translatora u duhu jezika i u skladu sa pravilima gramatike.. Dostupni smo Vam 24h 365 dana u godini. Nase usluge su dostupne za ceo region Balkana.

7 GODINA TRADICIJE SU DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA I KVALITETA NAŠEG TIMA http://www.maturski.net , ZAHVALJUĆI TOME SMO POSTALI APSOLUTNI LIDER, STEKLI UGLED I PREPOZNATLJIVO IME!
Back to top Go down
View user profile
 

Strucno prevodjenje tekstova, skripte i izrada sajtova

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hools'World :: [ Other ] :: Trash-
Jump to:  
Forum create on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum